Aluhal huren

Bij Tentenverhuur.com kunt u ook een aluhal huren. Deze tent bestaat uit een flexibele aluminium constructie, waardoor het mogelijk is om de afmetingen van de tent af te stemmen op uw wensen. Daarnaast is de aluhal ook uitermate geschikt om tegen een andere tent of een gebouw te plaatsen. Met het huren van een aluhal bent u verzekerd van een sterke tent die flexibel is in te zetten. De tent kenmerkt zich in haar betrouwbaarheid omdat het aluminium frame in staat is om de gehele constructie te dragen. Een extra voordeel van de tent is dat er in deze tent geen middenpalen staan. Naast het feit dat middenpalen vaak als storend worden ervaren, bespaart dit ook ruimte. De aluhal is perfect voor bijvoorbeeld bruiloften, bedrijfsfeesten of tuinfeesten, maar ook voor een overdekte ijsbaan.

Specificaties van de Aluhal

De aluhallen van Tentenverhuur.com zijn perfect te combineren met een andere tent, bijvoorbeeld door de aluhal aan te bouwen tegen een pagodetent. Daardoor kunt u uw evenement of locatie geheel naar wens samenstellen. Onze aluhallen zijn in diverse afmetingen te huren:

  • Breedte: 5, 6, 8, 10, 12, 15, 20, 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen

Indien u bij ons een aluhal huurt heeft u de keuze tussen schuifzeilen, boogvensters en een volledig transparante aluhal. De aluhal kan eventueel uitgevoerd worden met panelen of glazen panelen.

De aluhallen van Tentenverhuur.com voldoen aan alle veiligheidsnormen conform Tentboek NEN 8020-41.

/

Sfeervolle en praktische inrichting

Naast een goede betrouwbare tent, begrijpen wij dat er ook andere faciliteiten zijn die bijdragen aan een succesvol evenement. Zo kunt u bij Tentenverhuur.com ook secundaire faciliteiten huren. Wij hebben ervaring in het verzorgen van tapijtvloeren op evenementen en partijen zodat de aankleding van uw tent echt helemaal af is. Voor extra gemak kunt u in de wintermaanden een olieheater in uw tent laten plaatsen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de ideale temperatuur in uw tent regelen. Daarnaast kan Tentenverhuur.com mobiele toiletten verzorgen op locatie met luxe toiletwagens. Om u te inspireren voor de inrichting en aankleding van meubilair en decoraties gaat u naar Type Gebruik in het hoofdmenu.

Voorbeelden bekijkenAdvies nodig