Canvas tent huren

De canvastent ademt de sfeer van de Afrikaanse savanne. Deze unieke tent, uitgevoerd in een prachtige aardetint, is ideaal voor elke gelegenheid waarbij de aankleding prioriteit heeft. De Afrikaanse tenten kunnen gekoppeld worden om ruimte te bieden aan grotere gezelschappen. De canvastent is met zijn fabelachtige uitstraling een gegarandeerde sfeermaker. De canvastent is exclusieve tent en is de ideale tent voor een chique aangelegenheid. Canvas tenten zijn bijvoorbeeld uitstekend in te zetten bij bruiloften, private dining, receptie, bedrijfsfeesten en tuinfeesten.

Specificaties van de Canvastent

Het is bij canvas tenten mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen om de ruimte in de tent te vergroten. De canvas tent is een unieke tent die zich kenmerkt door de prachtige aardetint. De tent is daarom alleen in deze kleur verkrijgbaar.

De canvas tent is in de volgende afmetingen te huren:

  • 6 x 9 meter
  • 6 x 12 meter
  • 6 x 15 meter

Daarnaast voldoen onze canvastenten aan veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

/

Sfeervolle en praktische inrichting

Naast een goede betrouwbare tent, begrijpen wij dat er ook andere faciliteiten zijn die bijdragen aan een succesvol evenement. Zo kunt u bij Tentenverhuur.com ook secundaire faciliteiten huren. Wij hebben ervaring in het verzorgen van tapijtvloeren op evenementen en partijen zodat de aankleding van uw tent echt helemaal af is. Voor extra gemak kunt u in de wintermaanden een olieheater in uw tent laten plaatsen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de ideale temperatuur in uw tent regelen. Daarnaast kan Tentenverhuur.com mobiele toiletten verzorgen op locatie met luxe toiletwagens. Om u te inspireren voor de inrichting en aankleding van meubilair en decoraties gaat u naar Type Gebruik in het hoofdmenu.

Voorbeelden bekijkenAdvies nodig