Flex tent huren

Een flextent is een exclusieve overkapping voor bij uw evenement, feest of bruiloft. Door de flexibele stof en de veelzijdige constructie is de tent op verschillende manieren in te zetten en aan te passen naar de locatie. Zo kunt u een flextent gebruiken als complete feesttent maar ook als overkapping. Het grote voordeel van een flextent is dat deze tenten veelzijdig in te zetten zijn en een exclusief aanzicht hebben. Een flextent is veelzijdig omdat deze op verschillende manieren op te bouwen is zodat u de tent als complete feesttent kunt gebruiken maar ook als terrasoverkapping. De flextent past zich letterlijk en figuurlijk aan in elke sfeer, op iedere locatie, met steeds weer een uniek resultaat.

Specificaties van de flextent

Dat deze tent zich aanpast aan de locatie blijkt uit het feit dat u ook de omgeving kunt gebruiken bij de opbouw van de tent. Bomen of de muur van uw huis kunt u onderdeel uit laten maken van de tent. Daarnaast is het via het unieke gootsysteem ook mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen. Voor de stretchtent wordt een high tech stof gebruikt die waterdicht en windbestendig is. Ook is de stof brandwerend en voldoet de tent aan alle aan veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

U kunt bij ons verschillende afmetingen huren:

  • 5 x 7.5 meter
  • 10 x 7.5 meter
  • 10 x 10 meter
  • 10 x 15 meter
  • 20 x 21 meter

Onze flextenten zijn leverbaar in verschillende kleuren zoals wit, zwart, platina, zand.

/

Sfeervolle en praktische inrichting

Naast een goede betrouwbare tent, begrijpen wij dat er ook andere faciliteiten zijn die bijdragen aan een succesvol evenement. Zo kunt u bij Tentenverhuur.com ook secundaire faciliteiten huren. Wij hebben ervaring in het verzorgen van tapijtvloeren op evenementen en partijen zodat de aankleding van uw tent echt helemaal af is. Voor extra gemak kunt u in de wintermaanden een olieheater in uw tent laten plaatsen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de ideale temperatuur in uw tent regelen. Daarnaast kan Tentenverhuur.com mobiele toiletten verzorgen op locatie met luxe toiletwagens. Om u te inspireren voor de inrichting en aankleding van meubilair en decoraties gaat u naar Type Gebruik in het hoofdmenu.

Voorbeelden bekijkenAdvies nodig