Jumbo paviljoen

Jumbo boogspant tent

De jumbo boogspant tent is een grote tent die in vele vormen kan worden ingezet. De tent beschikt over een flexibele boogconstructie, is uitgevoerd met panelen en kan oneindig worden verlengd. De alupaviljoen tent wordt bij Tentenverhuur.com  vooral ingezet voor formele gelegenheden, waarbij de tent op een professionele en bijzondere manier wordt gepresenteerd. De boogspant tent is de tent die bij uitstek geschikt is voor festivals, opslag, beurzen en conferenties. Ook kan de alupaviljoen tent ingezet worden ingezet als kantoor/bedrijfsruimte of bedrijfsrestaurant. Het is een betrouwbare tent die bestaat uit een aluminium frame die in staat is om de gehele constructie te dragen. Net als bij een aluhal, zijn in deze tent daarom ook geen middenpalen geplaatst. Bij de huur van deze tent benut u dus efficiënt het tentoppervlak.

Specificaties van de Jumbo boogspant tent

De boogspant tent is enorm veelzijdig omdat deze in vele afmetingen kan worden opgebouwd. De tent kan gemakkelijk met andere tenten worden gecombineerd, maar ook oneindig worden verlengd. Dit maakt het dé tent voor grote evenementen. Daarnaast hecht Meassen Tenten veel waarde aan de veiligheid van haar tenten. De alupaviljoen tent is bij ons in verschillende afmetingen te huur:

  • Breedte: 10, 15, 20 en 25 meter
  • Lengte: per 5 meter te verlengen

Onze alupaviljoen tenten zijn uitgevoerd met harde kunststof wandpanelen. Dit is dan ook het grote verschil met een aluhal, deze tenten worden vaak geleverd met zeilwanden. De alupaviljoen tent kan eventueel uitgevoerd worden met glazen panelen.

Als u er voor kiest  om een alu paviljoen te huren, bent u verzekerd van alle veiligheidsnormen zoals omschreven in het Tentboek/conform NEN 8020-41.

Sfeervolle en praktische inrichting

Naast een goede betrouwbare tent, begrijpen wij dat er ook andere faciliteiten zijn die bijdragen aan een succesvol evenement. Zo kunt u bij Tentenverhuur.com ook secundaire faciliteiten huren. Wij hebben ervaring in het verzorgen van tapijtvloeren op evenementen en partijen zodat de aankleding van uw tent echt helemaal af is. Voor extra gemak kunt u in de wintermaanden een olieheater in uw tent laten plaatsen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de ideale temperatuur in uw tent regelen. Daarnaast kan Tentenverhuur.com mobiele toiletten verzorgen op locatie met luxe toiletwagens. Om u te inspireren voor de inrichting en aankleding van meubilair en decoraties gaat u naar Type Gebruik in het hoofdmenu.

Voorbeelden bekijkenAdvies nodig