Pagode tenten huren

Pagodetenten zijn stijlvolle tenten die opvallen op elke gewenste locatie. De pagodetent is herkenbaar aan zijn puntdak, heeft een vierkant oppervlak en kan op verzoek worden gehuurd met boogvensters in de zijwanden. Pagodes zijn ook goed aan elkaar te koppelen of als tent aan een grotere tenthal te verbinden, zodat vele afmetingen realiseerbaar zijn. Pagodetenten zijn perfect voor zowel kleine als grote evenementen. Een pagodetent huren is bijvoorbeeld ideaal voor bruiloften, festivals, tuinfeesten, recepties of beurzen.

Nieuw in het assortiment Pagode Tenten zijn de zwart gekleurde vierkante tenten met puntdak waarbij de zwart stroken gecombineerd worden met de retro kleuren Lime, Raspberry, Lagoon of Mandarin. Voor kleurrijke en feestelijke festivals of andere evenementen zijn deze Pagode Tenten bont, leuk en lekker opvallend.

Specificaties van de Pagode tent

Pagodetenten zijn ideaal om andere tenten met elkaar te verbinden en uw locatie helemaal naar wens te organiseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meerdere pagodes aan elkaar te koppelen of de pagode aan een alu paviljoen te verbinden. Op deze manier kunt u uw eigen cateringruimte, gaderobe of opslag creëren.
Wij hebben meerdere afmetingen beschikbaar voor verhuur:

  • 3 x 3 meter
  • 4 x 4 meter
  • 5 x 5 meter
  • 6 x 6 meter

Onze pagode tenten zijn ook te verkrijgen met een transparant dak en zijwanden.

Alle pagodetenten van Tentenverhuur.com voldoen aan de veiligheidsnormen uit het Tentboek/conform NEN 8020-41.

/

Sfeervolle en praktische inrichting

Naast een goede betrouwbare tent, begrijpen wij dat er ook andere faciliteiten zijn die bijdragen aan een succesvol evenement. Zo kunt u bij Tentenverhuur.com ook secundaire faciliteiten huren. Wij hebben ervaring in het verzorgen van tapijtvloeren op evenementen en partijen zodat de aankleding van uw tent echt helemaal af is. Voor extra gemak kunt u in de wintermaanden een olieheater in uw tent laten plaatsen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de ideale temperatuur in uw tent regelen. Daarnaast kan Tentenverhuur.com mobiele toiletten verzorgen op locatie met luxe toiletwagens. Om u te inspireren voor de inrichting en aankleding van meubilair en decoraties gaat u naar Type Gebruik in het hoofdmenu.

Voorbeelden bekijkenAdvies nodig